Utdanningsforbundet

Leder Steffen Handal i Utdanningsforbundet har offentliggjort løsningsforslaget sitt i lærerstreiken. Det rammer elever ved ungdomsskoler og videregående skoler over store deler av landet.


Pin Pa Barnehage

Utdanningsforbundet har varslet KS om at lærerstreiken trappes opp ytterligere fra mandag av hvor 1300 nye lærere tas ut i streik.

. Utdanningsforbundet går til det uvanlige steget med å offentliggjøre forslaget de har lagt fram for å få slutt på lærerstreiken. I tillegg til de gode forsikringene du får gjennom Utdanningsforbundet får du også 35 rabatt på andre forsikringer som båt hytte og husdyr hos Tryg forsikring. Det skjer fordi vi ikke har hatt noen bevegelse mellom.

Vi er 20000 lærerstudenter som alle skal bli lærere i barnehage eller skole. Pb 9191 0134 Oslo utdanningsnyttno I Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Redaksjonelt innhold redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Har du privat forsikring i Tryg får du også tilgang til fordelsprogrammet Tryg Pluss.

KS kan avslutte streiken for prisen av 13 kilometer motorvei. Med over 180000 medlemmer er Utdanningsforbundet Norges nest største fagorganisasjon og den desidert største i utdanningssystemet. Hausmanns gate 17 0182 Oslo Postadresse.

Gjelder også hvis du har hus-. Rundt 3500 lærere fra Utdanningsforbundet Skolenes Landsforbund og Norsk lektorlag er ute i streik. I Pedagogstudentene jobber vi sammen for å skape best mulige utdanninger slik at vi alle skal bli rusta til verdens viktigste yrke.

Forord Forkortelser Aksjer aksjebytte 1 Aksjebytter som behandles i dette emnet 2 Overdragende og overtakende aksjeselskap eller allmennaksjeselskap er hjemmehørende i Norge.


Utenfor Utdrag Famlab 2016


Undervisningspersonell Og Kompetansekrav I Skolen Et Ressurshefte For Tillitsvalgte


Pin On Lesestoff


Pin Pa Politikk


Lindabrun Scrapbook Cards Craft Projects


Arbeidsminneproblemer Og Laerevansker Hvorfor Og Hva Kan Gjores


Forste Steg Nr 3 2015 Rollelek Skole Barnehage


Pin Pa Juksing


Pin Pa Nyttig Informasjon


Pin En Lesestoff


Anne Sudmann Sondag Er Eggepannedag Og Her Er Oppskriften Rett Har


Pin Pa Skole


Illustration By Giulia Pintus Illyustraciya Personazhej Hudozhestvennye Illyustracii Dizajn Illyustracij


Jeg Vil Stemme Om Demokrati Politiske Partier Og Valg I 2021 Lyst Tekster Tegnsprak


Forste Steg Nr 2 2015


Instagram Photo By Vibeke Spigseth Larsen Apr 22 2016 At 8 27am Utc


Infoside Om Streiken Utdanningsforbundet Tonsberg Husk Streikekino Tirsdag 12 45 Movie Reels Film Movie Film Roll


Pin Pa Politikk


Pernilla Sluttet A Gi Lekser Til Elevene Sine Da Ble Resultatene Bedre Skole

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel